wie zij wij

Wie zij wij

DEF infra V.O.F is  al jarenlang werkzaam in het gas-, elektra- en waterdistributienet in Nederland. DEF infra kan door efficiente bedrijfsvoering een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening uitvoeren ten opzichte van onze opdrachtgevers op het gebied van saneringsprojecten van gas, water, elektra en data.

Er wordt gewerkt bij DEF Infra met de modernste technieken en alle medewerkers zijn voldoende opgeleid om alle voorkomende werkzaamheden die in het energiedistributienet voorkomen uit te kunnen voeren. 

Werkgebied

Onze kracht is het aanbieden een totaalpakket aan onze opdrachtgevers aan te kunnen bieden op het gebied van gas- en elektra-sanering in bestaande bouw en een totaalconcept nutsaansluitingen in de nieuwbouwsector. Daarbij kan worden gedacht aan nutsaansluitingen gas, water, elektra, Cai en Reggefiber. 

 

Materieel

Het werkmaterieel is modern en compleet uitgerust. Onze bedrijfsbussen kunnen ter plaatse alle voorkomende werkzaamheden probleemloos uitvoeren. daarnaast beschikken wij over verschillende graafmachines, compressoren met raketuitrusting voor ondergrondse boringen en asfaltzagen.

Team

DEF Infra werkt met gespecialiseerde gas en elektroteams, waarbij elke opdracht door ons kan worden uitgevoerd. Elk team bestaat dan ook goed gekwalificeerd personeel die voldoen aan alle geldende eisen en regelgeving. Regelmatig worden dan ook alle medewerkers bijgeschoold d.m.v toolboxen, cursussen op het gebied van kennis en veiligheid. 

 

 

Er zijn geen contactpersonen om weer te geven